Korunk rettegett betegsége, a rák, ami a gyermekeket sem kíméli. A betegség és a hosszantartó gyógykezelés igen nagy testi és lelki megterhelést jelent a gyermekek és családjaik számára. A problémák enyhítése, a betegséggel való sikeres megbirkózás rendkívül sokrétű segítséget igényel. Ezért a szülők kezdeményezésére 1990-ben létrejött a "Tölösi Péter" Alapítvány a leukémiás és tumoros megbetegedésű gyermekek gyógyításáért.

MOL Gyermekgyógyító Program

MOL Gyermekgyógyító Program keretében élményhétvégéket szervezünk a betegségen átesett gyermekek részére. Csoportos beszélgetésekkel, kézműves foglalkozásokkal, színes programokkal, sporttal várjuk a Tölösi Rehabilitációs Központba érkezőket.

3 alkalomból álló táborsorozat első hétvégéje: 2016. november 25-27.

2016-11-25