A betegség és a hosszan tartó gyógykezelés igen nagy testi és lelki megterhelést jelent a gyermekek és családjaik számára. A problémák enyhítése, a betegséggel való sikeres megbirkózás rendkívül sokrétű segítséget igényel. Ezért a szülők kezdeményezésére 1990-ben létrejött a "Tölösi Péter" Alapítvány a leukémiás és tumoros megbetegedésű gyermekek gyógyításáért.

Sajtomegjelenés

Tölösi Péter Jótékonysági Emlékest

Az Alapítvány szervezésében, jótékonysági emlékest keretében emlékeztek Tölösi Péter, a magyar telekommunikáció egyik úttörőjének, az origo.hu megteremtőjének születésének 70. évfordulójára 2013. április 6-án a pécsi Bagolyvár Hotel és Étteremben a Magyar Telekom – korábbi Matáv – felsővezetői. Az adományokból befolyt összeggel a Tölösi Péter Alapítványt támogatták a meghívottak.

 

A rendezvényen a Pannon Televízió munkatársai is jelen voltak, az emlékestről készült felvételeket az alábbi linken lehet megtekinteni (kezdés: 6p 48mp)

Forrás: Pannon Televízió

2013-04-08

30 évesek lettünk!

2021-09-06

Lapozgató Kisbeteg magazin

 Lapozgató Kisbeteg magazin

A Pécsi Kórháziskola Alapítvánnyal karöltve készült havonta megjelenő magazinunk, mely sok érdekességgel, információkkal szolgált a kórházban fekvő gyerekek számára. Célja, hogy elviselhetőbbé, könnyedebbé tegyük számukra a kórházi tartózkodást. Jó unaloműzőnek szolgál minden korosztály számára. Az újság minden hónapban kérte a gyerekek segítségét a tartalom kialakításában. Munkáik, rajzaik, verseik, általuk készített riportjaik és írásaik is színesítették a magazint.

Tovább

Tovább az összes bejegyzésre

Támogass minket!


"Tölösi Péter" Alapítvány a leukémiás és tumoros megbetegedésű gyermekek gyógyításáért

Cím: 7623 Pécs, Nagyvárad u. 1.

Adószám: 19031518-2-02

Bankszámlaszám:

K&H Bank Pécs

10402427-24213529-00000000

Galéria

Pici galéria kép
Pici galéria kép

Tovább a galériára