Korunk rettegett betegsége, a rák, ami a gyermekeket sem kíméli. A betegség és a hosszantartó gyógykezelés igen nagy testi és lelki megterhelést jelent a gyermekek és családjaik számára. A problémák enyhítése, a betegséggel való sikeres megbirkózás rendkívül sokrétű segítséget igényel. Ezért a szülők kezdeményezésére 1990-ben létrejött a "Tölösi Péter" Alapítvány a leukémiás és tumoros megbetegedésű gyermekek gyógyításáért.

Összefogásból támogatás

Összefogás a rákbeteg gyerekek rehabilitációjáért.

Péntek délután jószándékú és lelkes adakozók adtak át 400.000.-Ft támogatást alapítványunknak. Köszönetet szeretnénk mondani Fogarasi Gábor képviselőnek, Koltai Tibornak, Boglári Gergőnek, Bartalos Attilának és a PMSC szurkolóinak és egy anonim adakozónak. A támogatást a gyerekek rehabilitációs ellátására, gyógytornára rekreációs élménytáborok szervezésére kívánjuk felhasználni. KÖSZÖNJÜK!

2016-12-22