Kérjük, támogassa a Pécsett kezelt, rákbeteg gyermekek rehabilitációját!

Adószámunk: 19031518-2-02

Köszönjük!

"Tölösi Péter" Alapítvány | Hogyan segíthet?

Hogyan segíthet?

Minden év májusában a civil szervezetek, az adó 1% felajánlás fontosságára hívják fel a figyelmet. 2014-ben, a vállalkozóknak február 25., míg magánszemélyeknek május 20. az adóbevallás és a rendelkezések határideje. Kérjük ajánlja fel SZJA adója 1%-át Alapítványunknak! Adószámunk: 19031518-2-02

Adományát, felajánlását az alábbi módokon teheti meg:

Banki átutalás formájában

K&H Bank Pécs: 10402427-24213529-00000000

Hungária Takarék Bonyhád: 71800013-11086105-00000000

Kérjük, mindig jelölje meg nevét, címét, adószámát, hogy az igazolást ki tudjuk postázni.

Postai csekken

Kérjük, az alábbi e-amil címre küldje el elérhetőségét, hogy Alapítványunk postázni tudja a csekket.

tolosi.alapitvany@t-online.hu

Tárgyi adomány, szolgáltatás esetén

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot alapítványunk menedzserével, Sallai Adriennel az alábbi elérhetőségek egyikén: 30/429-3344, tolosi.alaptvany@t-online.hu

TÁMOGATÁSÁT ÉS SEGÍTSÉGÉT KÖSZÖNJÜK!

MIÉRT TÁMOGASSA A „TÖLÖSI PÉTER” ALAPÍTVÁNYT?

Itt megismerheti kiemelten közhasznú alapítványunk munkáját részletesen.

Onkológiai Osztályon végzett munkánk:
Alapítványunk  gyógytornászt alkalmaz, aki minden nap segíti a beteg gyermeket és családját az Onkológiai osztályon. Rehabilitációs gyógytornászunk pedig az utógondozott gyermekek mozgatásával foglalkozik alapítványunk Rehabilitációs Központjában.
Sok eddig megvásárolt eszköz javítását, cseréjét végezzük, mint például betegfigyelő monitorok, infúziós pumpák, ágytálmosó,citosztatikus szűrők, bútorok.

Alapítványunk finanszírozza az Onkológiai Gondozóban található -nemrég vásárolt-vérvizsgáló automata szerviz költségét, megvásárolja a hozzá szükséges oldatokat, elvégezteti a javításokat, amik tetemes összeget foglalnak magukba.

Az orvosok, nővérek könnyebb adminisztrációs munkáját elősegítő eszközöket vásároltunk, folyamatos karbantartásukat, szervizüket finanszírozzuk.
Minden évben több orvos és nővér is részt vehet az Országos Onkológiai Kongresszuson az Alapítványunk jóvoltából.

Hetente cseréljük az étkezőben található vizes ballonokat, gondoskodunk, hogy minél kevesebb kosz jusson be az osztályra, ezért hetente cseréltetjük és tisztíttatjuk a lábtörlőket. Higiéniai eszközök, orvosi tekercseket biztosítunk az onkológiai osztály részére.

Minden osztályra újonnan bekerülő gyermek szülője részére Iránytű címmel, útmutató kézikönyvet adunk át, hogy könnyebben átvészelhessék a kórházban eltöltött időt.

Évszakoknak megfelelően, minden évben, rendszeresen megtartjuk rehabilitációs élménynapjainkat, játszóházainak és kirándulásunkat, Gyermekek Gyermekeinek Találkozóját (Mecsextrém, gemenci erdő, Bikal, Mohácsi és Drávai hajókirándulás...stb).

Rekreációs élményhétvégéink célja az onkológiai utógondozás alatt álló gyermekeknek, olyan rekreációs rehabilitáció, terápiás program nyújtása mely segíti visszailleszkedésüket betegség előtti környezetükbe. Fontos alappillérei voltak a kommunikációra, önismeretre, önelfogadásra, önbizalom építésére irányuló gyakorlatok, játékok programok.

Támogatoink

Nemzeti Együttműködési Alap

Norvég Civil Alap

Tüke Busz

Magyar Telekom Nyrt.

Rádió1

MOL-Új Európa Alapítvány

Zsolnay Kulturális Negyed

Bagolyvár Étterem

Mecseki Erdészeti Zrt.

Teva Magyarország Zrt.

Richter Gedeon Nyrt

Penthe Autóház

Diagnostikum Zrt.

Országos Szövetség a daganatos és leukémiás gyermekekért

Bikali Élménybirtok

Ferling Webline

Geo-Faber Műszaki Vállalkozó Zrt.
"Csillagrózsa" Hagyományörző Néptánc Együttes
Rádió1