Korunk rettegett betegsége, a rák, ami a gyermekeket sem kíméli. A betegség és a hosszantartó gyógykezelés igen nagy testi és lelki megterhelést jelent a gyermekek és családjaik számára. A problémák enyhítése, a betegséggel való sikeres megbirkózás rendkívül sokrétű segítséget igényel. Ezért a szülők kezdeményezésére 1990-ben létrejött a "Tölösi Péter" Alapítvány a leukémiás és tumoros megbetegedésű gyermekek gyógyításáért.

Családi Rendezvény

A Tölösi Péter Alapítvány szeretettel vár mindenkit családi élménynapjával összekötött Gyermekek Gyerekeinek Találkozójára, mely 2017. május 28-án Pécsett kerül megrendezésre.

Program:
15.00                  Találkozó
Hotel Palatinus, Pécs, Király utca 5.
15.15                  Büféasztalos fogadás

17.00                  Pécsi Nemzeti Színház
Nyolckor a bárkán zenés ifjúsági darab megtekintése

A mesejáték egy bibliai példázatból indít: Isten látva, hogy a világ, amit alkotott milyen mélységesen elromlott, úgy döntött elpusztítja teremtményeit. Az özönvíz kezdetén indul a történet, melynek főszereplője három pingvin.
Napok óta reménytelenül és megállíthatatlanul ömlik az eső. Egyszer csak megjelenik a Galamb, s megmagyarázza a kialakult helyzetet, s mivel minden fajból két állat túlélheti a katasztrófát, két hajójegyet ad át a csodálkozó madaraknak. Igen ám, de a pingvin közösség háromtagú, így nem marad más lehetőség, mint felcsempészni a hajóra az egyébként antiszociális, morgós harmadikat. A mese nagyon kedves és emberi hangon mesél barátságról, hűségről, felelősségről.
Jelentkezési határidő: 2017. április 18.
Sallai Adriennél: 30/429-3344, e-mail: tolosi.alapitvany@t-online.hu
Összesen 100 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

Megközelíthetőség:
Legközelebbi ingyenes parkolási lehetőség: Centrum Parkoló, Árkád mellett, 10 perc séta Király utcáig Széchenyi tér felé.

2017-05-28